walk-away-danieb

Se tot vorbeste despre frumusetea evolutiei spirituale si despre cat de minunat este sa fii „zen” tot timpul. Realitatea este alta insa, pentru ca transformarea interioara nu este chiar atat de usoara pe cat pare.

Obiceiurile vechi mor greu si pentru a le ajuta sa dispara, este nevoie de efort constient constant.

De fapt nu dispar, ci se transforma, pentru ca vorbim despre aceeasi energie care sublimeaza si devine rafinata, insa asta este alta poveste.

In fiecare secunda, fiecare dintre noi duce o lupta interioara invizibila pentru ochii din exterior. Cred ca daca aceasta lupta ar lasa urme fizice imediate, am umbla cu fetele tumefiate si plini de cicatrice.

Candva, la un anumit moment din viata, iti suna ceasul. Te trezesti pur si simplu, ca urmare a unui eveniment sau a unei intamplari care te determina sa iti pui intrebari. Acel moment este doar inceputul, pentru ca daca ai inteles unde te afli, nu inseamna ca ai si rezolvat problema.

Abia dupa un astfel de moment incepe iadul. Indoielile si mustrarile isi fac aparitia, frustrarea creste nemasurat de mult si iti vine sa lasi totul balta si sa te ascunzi undeva intr-o vagauna sa nu mai ai de-a face cu nimeni.

Este obositor si iti doresti sa renunti, ba chiar te si intrebi cum ai putea face sa te intorci la linistea aparenta de dinainte. Iti dau o veste proasta: nu mai exista cale de intoarcere. Odata ce ai facut pasul, poti merge doar inainte si depinde doar de tine cum se va intampla acest lucru. Te poti incapatana sa ramai unde te afli si sa incerci sa eviti ce vine sau sa le accepti asa cum sunt si sa treci prin ele. In prima varianta durerea va fi infinit mai mare decat in cea de a doua.

Daca te afli intr-o astfel de situatie, da-mi voie sa fiu de partea ta si sa te incurajez sa continui. In fiecare clipa adu-ti aminte de un singur lucru: Totul trece!

Inclusiv aceasta etapa prin care treci acum.

Continua sa cauti sa te intelegi, sa vezi ce esti si sa inveti sa accepti ceea ce exista in tine.

Nu este usor, insa rasplata este pe masura. Vei putea zambi cand altii se vor da cu capul de pereti. Vei gasi curajul sa te ridici cand altii iti vor spune ca nu merita. Vei gasi solutii cand toate usile par inchise.

Vei parea ciudat pentru majoritatea, insa ce conteaza parerea lor?

Totul trece, continua sa mergi.

Spune-le si prietenilor:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PaulAvram.ro ©2019 - Toate drepturile rezervate.

Mentenata Web: WPhosting.ro

sau

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?