Ai observat ca cei mai  multi dintre oameni traiesc fara sa aiba nici cea mai vaga despre directia in care indreapta? Alearga dintr-un loc in altul, consuma energie inutil si apoi se mira ca rezultatele se lasa asteptate, sau ca cele pe care le obtin sunt nesatisfacatoare. Acest lucru se intampla pentru ca detin informatii disparate, care se bat cap in cap, generand confuzie si implicit lipsa de rezultate.

Mai  rau, din dorinta de a grabi lucrurile, majoritatea celor ce simt ca trebuie sa schimbe ceva,  incalca legile naturale ale functionarii Universului si in ultima instanta obtin si mai multe dureri de cap. Lumea interioara este extrem de fragila si orice dezechilibru poate duce la rezultate nefaste pe termen lung. Nu putine sunt cazurile in care pentru a repara daunele  este nevoie de foarte mult timp si de foarte multa rabdare.

Am trecut si eu prin aceasta perioada si am inteles ca sa traiesti astfel nu iti aduce decat nefericire si frustrari. Procesul de transformare a fost unul indelungat si dureros, cu multe urcusuri si coborasuri, insa am depasit iadul creat de propriile limitari si am reusit sa sintetizez aceste informatii astfel incat sa le pot trasmite.

Un proverb chinez spune: „Poti vedea in ceilalti doar atat cat poti vedea in tine”. Realizarea acestui adevar m-a ajutat sa caut si mai mult in mine raspunsurile pe care le cautam in exterior.

Trecerea de la „mentalitatea de sarac”  la cea de om prosper este unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am realizat in ultimii ani. Sa intelegi si sa lasi in urma sabloane, tipare, conditionari si blocaje este o munca titanica si frustranta, insa si  satisfactiile finale sunt peste asteptari. Astazi, vad  aceste tipare cu ochiul liber la cei ce ma inconjoara, o scurta discutie fiind suficienta pentru a le identifica.

ghid interior

Ce fac ca Inner Guide? Te ajut sa iti clarifici aspectele interne asupra carora ai de lucrat, astfel incat sa economistesti timp si resurse. Este similar cu a-ti cumpara o harta, care te ajuta sa scurtezi drumul spre destinatia finala. Cu alte cuvinte,  „vad”  in ansamblu si in detaliu situatia in care te afli si te ajut sa conectezi punctele, pentru ca apoi sa iei decizii in cunostinta de cauza.

Cu ajutorul meu scapi de confuzie, inveti sa te concentrezi pe ce este important pentru tine, construind apoi  o baza solida de principii si valori personalizate care sa te propulseze in viata de zi cu zi. Am lucrat cu multi oameni care doreau sa fac schimbari, aveau dorinta si ambitia sa le faca si totusi esuau dupa scurt timp. Acest lucru li se intampla multor dintre cei ce pornesc pe drumul schimbarii, pentru ca lucreaza focusandu-se doar pe lucrurile externe.

Lucrand impreuna, au invatat sa isi reseteze scara de valori, sa isi puna in ordine prioritatile si sa isi directioneze energia spre ceea ce considerau ca este important pentru ei. Astfel, si-au curatat si fundamentat  bazele corecte, si-au clarificat viziunea si au reusit sa obtina rezultate concrete, atat in plan personal cat si in plan profesional.

Ce rezultate poti obtine apeland la serviciile unui ghid interior?

  • Identifici si elimini frica de esec, actiune sau judecata

  • Devii increzator in fortele proprii

  • Inveti sa relationezi corect cu tine si cu lumea exterioara

  • Iti stabilesti o scara proprie de valori

  • Scapi de sindromul „Baiatului bun”

  • Inveti sa spui „NU”, cand ceva este in dezvantajul tau

  • Stabilesti principiile si valorile personale dupa care sa te ghidezi

  • Identifici si elimini blocajele de ordin financiar

  • Devii capabil sa elimini compromisurile din viata ta

  • Inveti sa faci lucrurile relaxat si eficient

PaulAvram.ro ©2019 - Toate drepturile rezervate.

Mentenata Web: WPhosting.ro

sau

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?