po

Da, exact aşa. Am lăsat timpul să curgă şi uite că m-am trezit pe ultima sută de metri să te anunţ că mâine va avea loc un eveniment de nişă, dedicat relaţiilor personale şi de bussines, la care am onoarea să fiu şi eu invitat ca vorbitor.

Cu ce te-ar ajuta pe tine să fii prezent la acest eveniment?

Păi, este destul de simplu. Permite-mi să îţi pun o întrebare…Cum stai cu relaţiile?

Grea întrebare, ştiu. Mi-au fost şi mie necesari câţiva ani buni pentru a putea răspunde la această întrebare. Am învăţat pe calea cea grea ce înseamnă să înveţi să construieşti o relaţie, să o menţii şi ai ales să o faci să devină productivă.

Poate te miră să vezi că folosesc cuvântul  „productiv”, dar chiar aşa este. Dacă nu este productivă, o relaţie nu are nici un rost. De fapt, are unul, dar cu efecte negative. Nu trebuie să îţi spun eu că totul în natură este în mişcare, inclusiv relaţiile.

O relaţie este vie şi în consecinţă, dacă nu evoluează, involuează. Senzaţia de stagnare este aparentă. În realitate, pe termen lung dacă nu evoluează, se erodează pas cu pas, până ajunge la distrugere.

Ştiind aceste lucruri, de ce să accepţi o relaţie, oricare ar fi natura ei, doar de dragul de a fi implicat în ea? Este ca şi cum tu ai fi un arbore falnic atacat de plantele agăţătoare care se alimentează cu seva ta. Cu siguranţă cunoşti oameni care acceptă relaţii toxice, doar pentru că nu ştiu cum să procedeze altfel.

Jim Rohn, unul dintre cei mai mari mentori ai vremurilor noastre, spunea că „eşti suma celor cinci oameni cu care relaţionezi cel mai des” şi avea dreptate. Relaţiile interumane funcţionează pe baza principiului vaselor comunicante (totul este fizică, nu-i aşa?), energiile celor implicaţi având tendinţa să se uniformizeze pentru a ajunge la un echilibru. Totul în natură tinde să ajungă la un echilibru la un moment dat, iar relaţiile nu fac excepţie.

Spuse cele de mai sus, îmi permit să te invit la evenimentul  de mâine denumit generic „Relaţii inteligente”, care va reuni vorbitori cu experienţă în acest domeniu.

Pentru a-ţi putea face o idee despre cine sunt ei, iată link-ul către pagină oficială a evenimentului:

http://connecthub.ro/ocsummit-3/

Ştiu…este vină mea că te anunţ pe ultima sută de metri şi cu siguranţă îţi pui problema timpului, (pentru că este în cursul săptămânii şi tu poate eşti la job) sau a banilor.

Permite-mi să te întreb un lucru… Ştii că există trei tipuri de oameni, în ceea ce priveşte învăţatul?

Primii sunt cei care nu învaţă din nimic, orice le-ai arăta sau oricât de multe experienţe ar avea. Pur şi simplu nu le-a sunat ceasul. Sunt orbi şi surzi (dar vorbesc mult) la tot ce ar putea să îi ajute să evolueze.

A doua categorie este a celor care învaţă doar dacă îşi fac propriile cucuie. Şi eu am procedat la fel pentru multă vreme, până când am învăţat că poţi evita cu eleganţă cucuiele, doar observând cum procedează cei din jurul tău.

Cea de a treia, este formată din oameni care învaţă şi din greşelile altora. Atu-ul lor este atenţia. Sunt atenţi la ce fac cei din jur, învaţă lecţia şi apoi o aplică în viaţa lor. Ce poate fi mai înţelept de atât?

De aceea îţi recomand să participi la acest eveniment. Vei avea posibilitatea să absorbi informaţie utilă de la oameni care îţi vor împărtăşi din istoria lor, din experienţele pe care le-au trăit şi de la care, cu siguranţă, vei învăţa cum să eviţi greşeli care te pot costa scump.

Ca să te ajut să iei o decizie favorabilă, dă-mi voie să îţi fac o oferta directă şi să te „mituiesc” cu două bonus-uri.

Primul este varianta online a cărţii „Renăscut din propria cenuşă”, pe care ţi-o voi trimite imediat ce ai confirmat participarea la eveniment.

Al doilea…o jumătate de oră din timpul meu (care te asigur că este foarte preţios), în care te voi ajuta să îţi clarifici lucruri din viaţa ta. Practic vei înţelege unde te afli, de ce te afli acolo şi ce ai de făcut pentru a evolua. Cei care au avut chiar si o simplă discuţie cu mine ştiu de ce spun aceste lucruri şi de ce ar merita să profiţi de timpul pe care ţi-l ofer.

Aşadar, mingea este în terenul tău. Te aștept la eveniment, ocazie cu care vom schimba câteva vorbe și vom pune ţara la cale în ceea ce te privește.

Spune-le si prietenilor:
0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PaulAvram.ro ©2019 - Toate drepturile rezervate.

Mentenata Web: WPhosting.ro

sau

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?