Renăscut din propria cenușă

Disponibil pentru pre-comanda

Cum scapi de povara trecutului? Cum iti faci viata mai usoara? Ce anume poti face concret pentru ca aceste lucruri sa se intample? In “Renascut din propria cenusa” vei gasi o metoda simpla, in patru pasi, care iti va permite ca intr-un interval de timp cuprins intre 30 si 70 de zile sa lasi trecutul in urma si sa incepi sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti.

Povestea lui Mihai

Povestea lui Mihai este povestea fiecaruia dintre noi cei care, cu sau fara voia noastra trecem la un moment dat din viata printr-o criza existentiala profunda.

Momentele de confuzie, starile de angoasa si lipsa de claritate, sunt cateva dintre semnalele care ar trebui sa ne puna pe ganduri si sa ne determine sa gasim o solutie.

Aceasta este si istoria  eroului nostru, care trecand printr-un astfel de etapa, cauta puncte de reper, incercand sa scape de povara trecutului care il macina zi de zi. Se afla intr-o stare de depresie avansata, cand il intalneste pe Eugen, care ii devine si Maestru.

Din acest moment, Mihai intra intr-un proces de invatare accelerata, descoperind  pas cu pas fazele pe care trebuie sa le parcurga pentru a lasa trecutul in urma si pentru a gasi puterea de a-si relua viata de la zero.

In dialogul dintre cei doi protagonisti, autorul cartii sintetizeaza experienta a peste 15 ani de munca interioara, timp in care a trecut prin iadul propriu, ajungand in cele din urma sa gaseasca cheia care sa ii permita sa se echilibreze.

Sistemul  celor patru pasi descris de Paul este aplicabil oricui, indiferent de varsta, sex, profesie sau conditie sociala. Pentru a-l putea aplica este necesar sa te afli in momentul in care sa constientizezi ca “asa nu se mai poate” si sa te hotarasti sa faci lucrurile altfel.

Aflandu-te la rascruce, ai nevoie de un ghid care sa iti permita sa iti faci drumul mai usor.  Aceasta carte este un ajutor de incredere si te va ajuta sa iti clarifici situatia actuala si sa iti construiesti propriul drum.

Indrazneste sa faci pasul catre ceea ce ti-ai dorit dintotdeauna: sa iti gasesti linistea, claritatea si puterea de a obtine ceea ce meriti.

[testimonials type=”standard” category=”book-testimonials” number=”10″ author_image=”yes” control_navigation=”with_control” control_navigation_color=”gray_control”]

Comanda

Cartea poate fi pre-comandată de AICI:

[button type=”normal_button” size=”big_large_full_width” target=”_blank” font_weight=”100″ text=”PRE-COMANDĂ CARTEA” link=”http://www.edituramix.ro/?53t4l&v7f2k=2384″]

PaulAvram.ro ©2018 - Toate drepturile rezervate.

Mentenata Web: WPhosting.ro

sau

Log in with your credentials

sau     Creați un cont

Ați uitat datele dvs.?

sau

Create Account